OMEGA GUARDKEPERLUAN OMEGA GUARD  KEPADA TUBUH

MELINDUNGI JANTUNG ANDA*

Ia membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal

MEMBANTU MENGURANGKAN RISIKO PENYAKIT JANTUNG
Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

Ultratulen & Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkn melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis minyak ikan.

MENGAPA SHAKLEE?
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA, dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak*


Sumber : Shaklee Malaysia

Shaklee sudah berada dipasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure, dibuat dengan sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard diperbuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.


 


5 SEBAB MENGAPA PERLU MEMILIH OMEGA GUARD BERBANDING MINYAK IKAN LAIN


  • OMEGA GUARD SHAKLEE diekstrak dari ikan laut dalam & berair sejuk (Sardin, Mackerel, Herring, Anchovies)
  • Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik 
  •   Satu-satunya minyak ikan omega 3 yang tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, dan ALA.
  • Sebiji kapsul membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA, dan DHA. 

 | OMEGA GUARD SHAKLEE DIHASILKAN MELALUI KAEDAH ULTRATULEN BERGRED FARMASEUTIKAL BERTEKNOLOGI TERKINI |*Kaedah ultratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti arsenik, kadmium, dioksin, PCB, merkuri, plumbum


Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan/Tempahan

AYU
sms / wassup : 019-4110544
Email :greatteacherayuni@gmail.com


Tiada ulasan: