COLLAGEN POWDER

Untuk Kulit Lebih Sihat dan Awet Muda

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca JagaKesihatan.com! Hari ini saya nak berkongsi kelebihan kolagen dari Shaklee.

Ramai wanita yang terpengaruh dengan produk-produk yang mengandungi kolagen untuk kelihatan cantik dan muda. Namun adakah anda tahu apakah sebenarnya kolagen?


Kolagen adalah protein yang paling banyak terdapat dalam tubuh manusia.

Malah, ia menyumbang kepada kira-kira 75% berat dalam tahap kulit yang sihat. Tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa yang sihat dan menampilkan susuk tubuh yang muda.

Sebab dan Kesan Kehilangan Kolagen

Kolage dalam badan akan berkurangan seiring dengan usia yang meningkat. Kekurangannya menyebabkan timbul garis-garis kedutan dan tanda-tanda penuaan yang lain seperti kulit berkedut, kering dan melayut, kuku rapuh dan tidak kukuh, rambut yang halus dan gugur.

Kolagen membentuk 90% matriks tulang-tulang dan dua pertiga dewasa tulang rawan artikular. Oleh itu, kehilangan kolagen juga boleh menjejaskan kesihatan tulang-tulang anda dan sesendi. Tulang-tulang menjadi lemah dan sendi menjadi kaku.


Kelebihan SHAKLEE COLLAGEN POWDER  BAHAN-BAHAN UTAMA DAN KELEBIHANNYA


KESAN-KESAN DAN FAEDAH DARI SHAKLEE COLLAGEN
PROMOSI TERKINI!!
10 - 31 DISEMBER SAHAJA...Kelebihan membeli semasa promosi:

# Beli 3 Kolagen, percuma satu kotak lagi. (Jimat RM298)
# Beli 3kotak kolagen dapat satu percuma bermakna jimat RM74.50 sekotak!!
# Percuma keahlian seumur hidup (dah jadi ahli, dapat jimat sampai bila2 dengan harga ahli untuk pembelian setiap produk Shaklee, boleh memilih untuk makan sendiri atau berbisnes)

*Untuk menjadi ahli tanpa membeli kolagen boleh dapatkan maklumat lanjut dengan hanya wassup kepada saya "ahli" di nombor : 019-4110544

Tempah sekarang!!
Sila hubungi:

SMS | Wassup : Ayu, 019-4110544
Emel: greatteacherayuni@gmail.com

Penghantaran ke seluruh Malaysia.


Share jika anda rasa ianya bermanfaat... 
 


Catat Ulasan