Selasa, 24 Mac 2015

jagakesihatan.com: Cara Atasi Anak Kurus Kering & Selalu Sakit

Assalam N mornings.. (sharing skit..)

Pada parents yang
pening-pening kepala, nak bagi apa dekat anak-anak yang terlampau kurus,
kurang selera makan, dan selalu sakit-sakit..

Saya nak share kebaikan Mealshake & Vitalea For Child ni pada anda semua. Ada harga promo tau!!

✭Mealshake mengandungi 24 jenis vitamin & Zat mineral yang membantu membekalkan nutrisi kepada tubuh kita.

Kenapa saya kata "kita" ?
Yes! Orang dewasa pun boleh minum mealshake ni.. jadi dia boleh menjadi sarapan untuk seisi keluarga..

✭Vitalea For Child pula berbentuk tablet, bila dikunyah..rasa lazat grape penuh dalam mulut anak anda..

Vitalea ni, mengandungi 18 vitamin & mineral, 14 daripadanya telah diupgradekan @ ditambahbaik.

Vitamin dan mineral ini, kadang-kadang kita memang tak dapat bagi pada
anak-anak kita dalam sehari.. that's why anak-anak mudah jatuh sakit
terutama yang tinggal di nursery dan dah bersekolah.

Jom tengok
cerita Pn. Sylvia Yong & Pn. Irayanti bercerita bagaimana mereka
atasi masalah anak yang kurus dan selalu sakit-sakit ni.

http://jagasihat.blogspot.com/…/cara-atasi-anak-kurus-kerin…
--------------------------------------------------------------------------------------
Untuk sebarang pertanyaan, boleh PM | Wassup saya..
Ayu
019-4110544
Penghantaran ke seluruh negara termasuk Sabah & Sarawak
Catat Ulasan